Alle fortjener rene omgivelser

Hos Mertil Rengøring tror vi på, at et rent miljø er et godt miljø. Derfor er vi dedikeret til at give dig et rent, sundt og friskt rum, som du kan være stolt af.

Vi fokuserer på at give vores kunder en professionel, troværdig service, der er pålidelig og konsekvent. Vi forstår vigtigheden af tillid i rengøringsbranchen, og vi tager vores ansvar over for vores kunder alvorligt.

Vi tager os af alt fra start til slut – fra planlægning af aftaler til at sikre, at dit hus, kontor eller butik ser bedst ud, hver gang vi kommer på besøg. Vi går ud over det sædvanlige for hver enkelt kunde ved at yde personlig service og være opmærksomme på detaljerne, så du ved, at du får præcis det, du har brug for fra os, hver gang vi besøger dit hjem eller din virksomhed.

Mertil rengøring er stiftet i 2011, og navnet står for at vi ved der skal mere til, for at sikre glade kunder. Vi har en lang række kunder, både private og virksomheder, og vi tror på at det er den personlige relation, der betyder alt.

Kunder

Hos MERTIL rengøring, arbejder vi for at gøre vores kunder glade. Vi ved hvor vigtigt det er at træde ind i et duftende og rengjort hjem, hvor du kan slappe af og nyde din dag eller aften.

Service

Vi leverer også kontorrengøring, og vi ved hvor vigtigt det er at møde ind til en rengjort arbejdsplads med en dejlig atmosfære.

Vi leverer solide rengøringsløsninger, og vores piger er stabile, glade og smilende. Du vil opleve at det er de samme, der kommer til dit hjem, eller kontor, størsteparten af tiden.